Fri frakt över 500 SEK

0

Varukorgen är tom

Team RAD

Team RAD består av ett antal inspiratörer som dagligen hjälper andra människor att prestera bättre, må bra, röra sig mer (och bättre), återhämta sig snabbare, springa längre eller bli av med sin värk. Vi är löpare, coacher, naprapater, tränare och mer därtill som alla förstått betydelsen av self myofascial release och vilken roll det har i vår strävan att förbättra hälsa och prestation. Spana in vad de arbetar med och kontakta gärna någon i Team RAD om du vill ha hjäp med just det som de är duktiga på. Vill du boka Team RAD för en workshop i  så kontaktar du ali@balanceholistic.se

Ali Khaldi är en av grundarna till Balance Holistic (Nordisk Distributör RAD).
 Ali har 40 års gedigen träningsbakgrund och en drygt 20-årig bakgrund som ungdomstränare med huvudsaklig inriktning på fysträning där Alis syfte alltid är att optimera atleten för aktuell idrott med högsta prioritet på att utveckla skadefria atleter.
Ali utvecklar enligt samma filosofi Dig som motionär/elitmotionär att nå din maximala kapacitet och en skadefri grund.
Ali föreläser i ämnena; ”Träna rätt, håll dig skadefri och optimera din idrott/aktivitet/ditt liv” samt ”Tänk på din kosthållning, ät dig frisk”.

Ali Khaldi - Lic. Personlig tränare, medgrundare av träningsbolaget Ultimate Performance (Uppsala Utvecklings- och Prestationscentrum) 

Mark OOGAN

Hemsida: www.bonobogym.com
E-post: mark@bonobogym.com